Beaver Birthday Party
Σάββατο 30.9.17 // από τις 19.00

Image may contain: text

το Beaver γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας
με ένα ευφάνταστο πάρτυ
το σάββατο 30 σεπτέμβρη 2017

θα σας περιμένουμε από νωρίς το απόγευμα 

μουσικές αναλαμβάνουν - με νουμεράκι προτεραιότητας:
Prasino Kalsonaki
Maria Qef
Rrose Selavy
____________________________________________________________________

Τρανσμαγικό σουαρέ με τον ποιητή Άρι Μπάνιας
Δευτέρα 26.6.17 // 20.30[scrool down for english] 

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου θα έχουμε τη χαρά να βρίσκεται κοντά μας ο αμερικανός ποιητής Άρι Μπάνιας, του οποίου το έργο παρουσιάστηκε στο προηγούμενο τεύχος (τχ. 16) του Τεφλόν (Ari Banias: Αναπάντεχη λυρική τρανσμαγεία). 

Στο τρανσμαγικό σουαρέ στο Beaver ο Άρι θα διαβάσει ποιήματα από την πρώτη του ποιητική συλλογή Anybody, καθώς και νέα αδημοσίευτα ποιήματα, και φίλες και φίλοι του Τεφλόν θα διαβάσουν μεταφράσεις των ποιημάτων στα ελληνικά. Θα ακολουθήσει συζήτηση του ποιητή και της μεταφράστριας με το κοινό. 

Στη συλλογή Anybody (καθένας/καθεμιά/καθένα/κάθε σώμα) ο Μπάνιας θέτει ερωτήματα σχετικά με το πώς χαράσσουμε και διαχειριζόμαστε τα όρια, του τρόπους που το αυτός και το αυτή, το εμείς και το αυτοί, το εδώ και το αλλού διαχωρίζονται, και με τι κόστος πλάθονται οι ταυτότητες και τα εγώ. Κινούμενος μέσα σε εμβληματικά και φανταστικά τοπία ο ποιητής έρχεται αντιμέτωπος με την παραδοξότητα του να είσαι ζωντανός και να έχεις ένα κουίρ, προκλητικό σώμα στο οποίο αδιάκοπα προσδίδεται κάποιο φύλο. Όπου και να κοιτάξει ο Μπάνιας –είτε στα μέρη για ψωνιστήρι στο Σαν Φρανσίσκο, είτε σε μια λίμνη στην πόλη ή σε ένα ελληνικό νησί– συναντά τη φόρτιση που δημιουργείται από την οριοθέτηση και τη σημασιοδότηση, τις υποδηλώσεις του να είσαι αυτό αντί για εκείνο. Πνευματώδη, τρυφερά και πρωτότυπα, τα ποιήματα του Άρι διαπερνούν τις κατασκευές εκείνες που ορίζουν τις ζωές μας˙ έχουν θάρρος, ένταση και θυμό, μας καλούν να φανταστούμε την τρανς μαγεία μας, να κατοικήσουμε στο περιθώριο, να αναδιατάξουμε την τρέλα. Ο ποιητής αναρωτιέται τι σημαίνει να ζεις, να αγαπάς, να κάνεις τέχνη, ή απλά να φουσκώνεις ένα μπαλόνι σε καιρούς που είναι απεχθείς αλλά και αποκαλυπτικοί, και αν στις ζωές μας μπορεί να υπάρξει ακόμα –αμαυρωμένο, προβληματικό, και σίγουρα άνισο– ένα εμείς. 

http://www.aribanias.com/ 

Teflon magazine proudly presents American poet Ari Banias who will be with us on Monday, June 26th to read from his first book Anybody along with new/unpublished poems and talk with the audience afterwards. In Anybody, Ari Banias takes up questions of recognition and belonging: how boundaries are drawn and managed, the ways he and she, us and them, here and elsewhere are kept separate, and at what cost identities and selves are forged. Moving through iconic and imagined landscapes, Anybody confronts the strangeness of being alive and of being a restlessly gendered, queer, emotive body. Wherever the poet turns –the cruising spaces of Fire Island, a city lake, a Greek island– he finds the charge of boundedness and signification, the implications of what it means to be a this instead of that. Witty, tender, and original, these poems pierce the constructs that define our lives.
____________________________________________________________________
Summetime Sadness * Dj QRia * Beaver
Πέμπτη 29.6.17 // 21.30καλοκαίρι και αθήνα, τροχόσπιτα και σκιάχτρα, μουσικές και τα λοιπά. 
Dj Q-Ria στο Beaver. 
____________________________________________________________________

____________________________________________________________________

Beaver Brunch
Κυριακή // από τις 11.30κάθε κυριακή στο Beaver μπορείτε να βρείτε και να απολαύσετε μενού brunch. 


[τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης]


__________________________________________________________________________BEAVER
Μεγάλου Βασιλείου 46 και Ανδρονίκου 10, Γκάζι
τηλ. 211 210 35 40

e-mail: info@beaver.grωράριο λειτουργίας για τέλη αυγούστου

καθημερινά από τις 15.30
κυριακές από τις 11.30

ωράριο λειτουργίας από 30.8

καθημερινά από τις 13.30
κυριακές από τις 11.30